L’Ajuntament respon a la Guingueta Tarannà per les queixes de Les Santes

Asseguren no haver autoritzat a la guingueta a cap activitat extraordinària

  • Marta Gòmez
  • Dilluns, 31 Agost 2015 11:33

Ciutat 2014/2015, guingueta Taranna

L’Ajuntament ha respost al comunicat de denúncia que va fer la Guingueta Tarannà a mitjans del mes d’agost. L’espai de la platja del Passeig del Callao lamentava haver patit desperfectes durant Les Santes i no haver rebut cap suport per part de la policia i l’Ajuntament. Són ara, aquests últims, els que responen assegurant que la Guingueta Tarannà havia demanat realitzar activitats extraordinàries però sense “cap menció als dies de Santes”. Des de l’Ajuntament afegeixen que “la documentació presentada era insuficient” i que ho va fer saber el Servei de Llicències als propietaris de la guingueta el 24 de juliol.

Tenint en compte que no tenien cap activitat extraordinària permesa, des de l’Ajuntament asseguren que havien de “complir sempre amb l’horari de tancament establert”. Aquest horari significa tancar a les 2h de dilluns a dijous i a les 3h els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Des de la guingueta s’havien queixat per haver-los obligat a tancar el dia 27 després de la rumba.

Lavabos públics

La Guingueta Tarannà també denunciava que havien hagut d’oferir el servei de lavabo perquè l’Ajuntament havia tancat el de la zona del Callao abans no finalitzés l’acte “La Rumba té molt  poder”. Els propietaris de la guingueta van assegurar que era una servei que no els pertocava. L’Ajuntament ara també els respon dient que la guingueta ha de complir el Pla d’usos de la platja del 2015 en el que hi consta que “els lavabos de les activitats que hi ha a la sorra de la platja […] són de lliure accés per als usuaris de les platges”.