La UBM defensa la continuïtat de la Festa al Cel

Defensa la importància “d’esdeveniments que exportin el nom de Mataró” davant les crítiques de l’oposició

  • Redacció
  • Dilluns, 24 Agost 2015 12:56

Festa al cel

La Unió de Botiguers de Mataró surt al pas de la proposta conjunta d’ERC, Volem, CUP i ICV-EUiA contra la Festa al Cel defensant aquest esdeveniment. La junta directiva, i Teresa Robert com a presidenta, van entrar al juliol al registre de l'ajuntament de Mataró una instància dirigida a l'alcalde demanant-li “que mantingui, recuperi i multipliqui aquells esdeveniments que fan que Mataró sigui visible arreu, podent atraure la inversió i el suport d'empreses i que sigui un pol d'atracció de turisme i més activitat econòmica que ajudin a créixer la ciutat”.

Segons la UBM, “Mataró és una ciutat amb unes possibilitats enormes, per història, per situació a Catalunya, per demografia i per base econòmica, està obligada a ocupar un dels llocs capdavanters del nostre país amb un potencial que encara no està explotat del tot, sobretot perquè la resta del país encara no té un coneixement prou actualitzat dels canvis i millores amb què la feina feta han anat modernitzant la ciutat els últims temps”.

En aquesta instància la UBM fa especial esment a la Festa al Cel, com un dels esdeveniments que permet atraure més turisme i més gent d'arreu convertint Mataró en un dels aparadors més importants de Catalunya. Pels botiguers “la capacitat d'organització que ha demostrat la ciutat en acollir tant la Festa al Cel de l'any passat com altres esdeveniments d'aquesta envergadura, la fan capaç d'atraure i aconseguir tot tipus d'esdeveniments d'aquest nivell”.