Arriba el tradicional SalóBoda Mataró i Maresme

Durant tot el cap de setmana, stands i passareles al Tecnocampus

  • Redacció
  • Divendres, 13 Febrer 2015 12:41

Ciutat 2014/2015 saló boda

SalóBoda Mataró i Maresme d’enguany, que obre portes avui divendres 13, ja arriba a la 22ª edició amb tanta vitalitat com cada edició.  Igual que les dues darreres edicions, SalóBoda compta amb el patrocini de Maresmenuvis, una cooperativa formada per establiments de la ciutat que ofereixen servei als nuvis i a tot tipus d’esdeveniments. A banda de les celebracions de casaments, a SalóBoda s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial. El Saló està consolidat en la seva ubicació al Parc Tecnològic TecnoCampus.
 
La passarel·la, que es portarà a terme a l’Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge, anirà a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó. A les desfilades hi ha 10 empreses participants, amb models professionals i amb la  presència de moda nupcial, moda acompanyants, cerimònia infantil, moda intima, art floral, joieria i complements, així com perruqueria i maquillatge.

SalóBoda Mataró i Maresme s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.