La consellera Munté inauguren la nova seu de l’OBSF

El local, situat al carrer de Nàpols, l’ha cedit l’Ajuntament

  • Redacció
  • Dimecres, 04 Febrer 2015 13:57

nova oficina de benestar

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visitava divendres 30 la nova seu de l’Oficina de Benestar Social i Família (OBSF) de Mataró. Aquesta OBSF, en funcionament des de 1987, es trobava ubicada des de l’inici de la seva activitat al carrer de Vitòria. Però amb el pas dels anys i degut a l’increment d’usuaris, es va anar convertint en un espai poc adequat per a la prestació del servei. La nova seu de l’OBSF de Mataró, ubicada al número 18 del carrer de Nàpols, ha estat possible gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament, que ha cedit gratuïtament el local, per un total de 4 anys prorrogables. En contrapartida, el Departament ha assumit el cost de l’adequació de l’espai. La nova seu de l’OBSF de Mataró va obrir al públic el passat 11 de desembre de 2014.

Les OBSF són dependències administratives d’atenció presencial que apropen els serveis i els recursos del Departament de Benestar Social i Família i els de l’Administració de la Generalitat de Catalunya a la ciutadania i al món associatiu de cada territori. L’OBSF de Mataró va rebre 20.560 visites el 2014.

La consellera va aprofitar la seva visita per visitar diferents entitats i recursos de la ciutat com la Fundació El Maresme o  el Centre Especial de Treball (CEO).