L’ajuntament de Mataró obté el Premi Administració Oberta

Esforç dels ajuntaments en serveis d’administració oberta entre ciutadans i empreses

  • Redacció
  • Dimarts, 27 Gener 2015 11:23

premis qualitat

Els Premis Administració Oberta, que reconeixen l’esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses, es van lliurar en el marc del Congrés de Govern Digital.

Enguany s’han concedit per primera vegada en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’Administració Oberta de Catalunya . Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions. Mataró va ser guardonat en la categoria d’ajuntaments més grans de 50.000 habitants juntament amb Terrassa, Viladecans, El Prat de Llobregat, Mollet del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Manresa i Reus.

L’Ajuntament de Mataró va presentar una ponència sobre el servei d’atenció ciutadana a través de Telegram en el marc del Congrés