L’Ajuntament condemna l’atemptat contra el setmanari “Charlie Hebdo”

El Ple Municipal també va fer un minut de silenci

  • Redacció
  • Divendres, 09 Gener 2015 12:52

Minut de silenci Charlie Hebdo

L’Ajuntament se sumava dijous 8 a les mostres de condol i solidaritat expressades per institucions, entitats i particulars de tot el món en relació a l’atac terrorista que va patir aquesta setmana la redacció del setmanari ”Charlie Hebdo” a París i en el qual van perdre la vida 12 persones i en van resultar ferides una desena més.

A les 12 del migdia, l’alcalde presidia una concentració davant de l’Ajuntament durant la qual es va mantenir un minut de silenci de condemna a l’atemptat. L’acompanyaven representants dels grups municipals de CiU, PSC, PPC, ICV-EUiA, CUP i el regidor no adscrit. Durant l’acte, l’alcalde sostenia a la mà un diari on es podia llegir “Je suis Charlie” -sóc Charlie-, la frase de suport a la publicació i de repulsa als fets que s’està difonent des del moment dels fets a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

A més, Joan Mora va escriure sengles cartes a l’ambaixador de França a Madrid, Jérôme Bonnafont, i al cònsol de França a Barcelona, Edouard Beslay, per mostrar-los el condol i traslladar-los el sentiment de solidaritat.