Nous cursos especials del Servei d’Ocupació

Per tal d'afavorir l’accés de les persones al mercat de treball, millorant la seva qualificació

  • Redacció
  • Divendres, 02 Gener 2015 00:00

Ciutat 2014/2015 cursos especials servei d'ocupació

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró (SOM) ha rebut una subvenció de 452.815,50 per a la realització d’accions formatives del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació.

La finalitat d’aquesta programació formativa és la d’afavorir l’accés de les persones al mercat de treball, millorant la seva qualificació professional perquè es puguin adaptar a les noves necessitats del mercat de treball.

El nou programa de formació ocupacional està integrat per 16 accions formatives, de les quals 11 pertanyen a certificats de professionalitat i que permetran formar 265 persones. Les accions formatives es desenvoluparan entre el mes de desembre i octubre de 2015 i s’hi podran oferir 6.590 hores de formació. Totes les accions que es desenvolupen estan sotmeses als controls de qualitat que marca la ISO 9001:2000.

Les persones interessades poden inscriure’s a les sessions informatives específiques de cada curs trucant per telèfon al 93 758 21 31, adreçant-se personalment al Servei d’Ocupació de Mataró (c. de Francisco Herrera, 70) o mitjançant el web  www.mataro.cat/ocupacio.

Les àrees de formació que comprenen els cursos són: serveis socioculturals i a la comunitat, comerç i màrqueting, informàtica i comunicacions, i manteniment d’embarcacions.