Norma Duval inaugura enmig d’una gran expectació el nou outlet de Punt Roma

És el primer espai d’aquestes caracterítiques de la firma i té 1.200 metres quadrats i pàrquing per a clientes

  • Redacció - Fotos: Anna Aluart
  • Dimecres, 26 Novembre 2014 12:16

punt roma

La firma Punt Roma va inaugurar ahir dimarts 25 la seva primera botiga ‘Outlet’ amb la presència de la popular vedette Norma Duval, imatge de la marca. Duval va ser la convidada d’honor de l’acte i la seva presència va aixecar la màxima expectació amb desenes de persones pendents de la seva presència.

Norma Duval, radiant

En declaracions al Tot Mataró, Norma Duval va assegurar estar sorpresa per la botiga: “És molt gran, molt espaiosa i la veritat és que m’ha convençut, des d’aquí dic a tothom de Mataró que vingui a veure el que s’ofereix, que disfrutin i que comprin”. Duval també va voler agrair “a tota la gent de Mataró que ha vingut, aquí té la seu central Punt Roma i és genial veure-hi tanta gent”.

punt roma

El nou espai comercial té més de 1.200 metres quadrats i és el primer outlet de la marca. La botiga és de fàcil accés al Camí Ral, just a l’entrada de Mataró pel Pla d’en Boet i disposa d’un ampli pàrquing gratuït per facilitar les compres a les seves clientes.

Al nou outlet de Punt Roma s’hi pot trobar una gran varietat en moda, complements i calçat per a tot tipus de dona a preus molt assequibles.