Mataró diu “Sempre No!” a la violència masclista

Tarda d’activitats aquest dissabte en el marc de la diada del 25 de novembre

  • Redacció
  • Divendres, 21 Novembre 2014 11:08

Ciutat 2014/2015 contra la violencia

Mataró commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones –el 25 de novembre– amb un programa d’activitats diverses que es fan durant tot el mes. El programa d’activitats l’ha dissenyat el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones-CIRD del Servei de Família conjuntament amb diferents entitats i associacions i porta per lema: A la violència sempre NO!

L’objectiu de les activitats és fer visible que les desigualtats entre dones i homes encara perduren en la nostra societat i són la causa de la violència masclista. El programa inclou exposicions, tallers, un concurs fotogràfic, jocs per reflexionar, música, teatre, dansa, grafits, hores del conte, un recital poètic i xerrades.

Aquest dissabte, a Santa Anna

Dissabte 22 de novembre, a partir de les 18 h, la plaça de Santa Anna acollirà una tarda adreçada especialment als joves, en la qual hi haurà música, grafits, teatre i dansa. Per a aquesta diada, el cantautor mataroní Marc Ràmia ha creat la cançó “Cap nit més” que servirà perquè artistes, col·lectius i entitats reflexionin entorn de la violència vers les dones. A part de l’actuació de Marc Ràmia, també hi haurà més música amb Cor Cromàtic i Basket beat.

En aquesta tarda farcida d’activitats, els alumnes del  Satorras, Santa Anna i el GEM mostraran al públic l’exposició “Imatges contra la violència”, formada per cartells elaborats per alumnes de secundària.