Premis per la bona gestió pública de l’Ajuntament

El servei d’atenció ciutadana a través de WhatsApp i l’eina de seguiment del Programa d’Actuació Municipal per Internet

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 06 Novembre 2014 00:00

Ciutat 2014/2015, Premis accèssit Ajuntament

L’Ajuntament de Mataró ha obtingut dos accèssits dels Premis Alfons Ortuño, creats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) per reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions catalanes.

Els projectes guardonats de Mataró són el servei d’atenció ciutadana a través de missatgeria instantània WhatsApp en l’àmbit de polítiques sectorials i serveis finalistes i l’eina de seguiment del Programa d’Actuació Municipal per Internet (e-PAM) en l’àmbit de gestió pressupostària, avaluació i transparència.

Els guardons, que no tenen dotació econòmica, s’atorguen bianualment i enguany celebren la segona edició. En aquesta segona convocatòria, es van presentar 28 projectes. El jurat dels premis ha atorgat un premi i dos accèssits per a cadascun dels tres àmbits en què s’han adscrit les candidatures: Polítiques sectorials i serveis finalistes; Gestió pressupostària, avaluació i transparència; Organització i Recursos Humans.
 
A l’àmbit de polítiques sectorials i serveis finalistes el premi ha estat per a l’Ajuntament de Molins de Rei, pel projecte Consell de seguiment de la crisi econòmica. En l’àmbit de la gestió pressupostària, avaluació i transparència el premi ha estat pel Banc de Sang i Teixits pel projecte Creació, organització i implantació de l’activitat d’auditoria interna.

En l’àmbit d’organització i recursos humans, el premi ha estat pel Departament de Governació i Relacions Institucionals pel projecte Eines per a l’execució de programes de millora a la Generalitat de Catalunya: l’exemple de l’Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental.