S’obre el termini per sol·licitar un dels horts urbans del Bon Recés

Poden optar-hi els majors de 60 anys i els d’entre 52 i 60 anys en atur o pensionistes

  • Redacció
  • Dimecres, 03 Setembre 2014 12:40

Els horts urbans del Bon Recés

Fins el proper 15 d’octubre està obert el termini per sol·licitar una de les 56 parcel·les dels horts urbans municipals ubicats a la finca del Bon Recés. Les primeres concessions que l’Ajuntament va atorgar per un termini de 5 anys finalitzen el 21 de gener de 2015, motiu pel qual s’inicia el procés de nou.

Poden sol·licitar una parcel·la d’hort urbà les persones majors de 60 anys i aquelles que tinguin entre 52 i 60 anys i estiguin en situació d’atur o siguin pensionistes. Cal estar empadronat a Mataró, no tenir deutes amb l’Ajuntament i no haver estat objecte d’un expedient d’extinció de la llicència d’ús dels horts urbans amb anterioritat. Només s’acceptarà una sol·licitud per unitat familiar i domicili. Les parcel·les es destinaran exclusivament a oci dels hortolans, a través del conreu de les mateixes. Cada adjudicatari té dret igualment a l’ús d’un armari per guardar les eines.

La sol·licitud es pot descarregar al web municipal i s’ha de presentar a les oficines d’atenció ciutadana. Quan acabi el període de presentació de sol·licituds es publicarà la llista d’admesos i exclosos. Les parcel·les s’assignaran per sorteig. Si hi ha més sol·licituds que horts disponibles es crearà una llista d’espera per cobrir possibles vacants.