Mataró es MOW

Tastets, actuacions i descomptes omplen el cap de setmana

  • Redacció
  • Divendres, 27 Juny 2014 14:14

Ciutat, Mow 1

Mataró celebra durant tot aquest cap de setmana una nova edició del MOW, el Mataró Opportunity Weekend. Les activitats s'inicien avui divendres, en la que és la principal novetat d’aquesta edició: el canvi de dia de la Shopping Night. 150 comerços del centre ciutat participen al MOW amb promocions, descomptes i ofertes especials pels clients que s’acostin durant tota la nit d'avui a la zona comercial del centre de la ciutat.

El cap de setmana segueix endavant amb actuacions musicals i desfilades, entre altres activitats als carrers comercials de la ciutat. Les rutes i visites guiades que es podran fer per Mataró durant el cap de setmana també s’han potenciat amb exemples com la ruta de Viladomat, la ruta de 1714 o la visita teatralitzada a la Casa Coll i Regàs.

Però si alguna cosa s’ha convertit en sinònim del MOW és la restauració. Més d’una vintena de restaurants de la ciutat es tornen a sumar a la iniciativa oferint menús a 12 euros. En aquest àmbit s’emmarca una altra de les novetats d’aquesta edició: el vespre de Tapes a la plaça Gran, demà dissabte. El Port de Mataró també serà escenari del MOW amb interessants propostes de gastronomia, així com la possibilitat de fer una ruta de tapes i hi haurà exhibicions musicals i una nit de salsa.