L’Ajuntament de Mataró obre perfil a Change.org per respondre peticions

Consta com a ‘Decision Maker’,i li permetrà respondre directament a totes les peticions que vagin destinades a ell.

  • Redacció
  • Divendres, 06 Juny 2014 00:00

Ciutat 2013, change.org

Els signants d’una petició a l'Ajuntament, podran, a partir d'ara, comunicar-se directament amb els que prenen les decisions dins del consistori, permetent que aquests puguin respondre de forma pública i directa, a través del nou perfil de l'Ajuntament  a Change. org, ‘Decision Maker’, amb l’objectiu que ajuntament i signants estableixin un diàleg amb vistes a una solució.

En aquests moments, el perfil ja té dues peticions obertes. Una, relacionada amb la guingueta Sa Mar que ja té més de 1.200 signatures i una altra que demana un pipican a la ciutat. L’Ajuntament de Mataró s’afegeix a la llista de consistoris que tenen un perfil obert a Change.org, com Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Segovia, Santa Cruz de Tenerife o San Cristobal de la Laguna. Diputats, partits polítics com Coalición Canaria, PSOE, UPyD o PP de Madrid també tenen perfil, així com empreses com BBVA, La Caixa o ALSA.

Segons Francisco Polo, director de Change.org a Espanya, “la interacció amb els més de cinc milions d’usuaris que ja té Change.org a Espanya pot ser molt positiva per als ajuntaments, que tenen competència sobre molts temes que afecten cada dia als ciutadans”.