L’Ajuntament critica la pujada de taxes de transport públic

La declaració arriba després de les protestes amb aldarulls a l’Estació

  • Redacció
  • Dijous, 13 Febrer 2014 11:55

Ciutat 2013, targeta T-10-vaga

El Ple Municipal de dijous passat va donar compte d’una declaració aprovada en Junta de Portaveus per tots els grups menys CiU que s’hi va abstenir en la que es rebutja la pujada tarifària del transport públic dictada per l’ATM.

La posició de l’Ajuntament en contra de la pujada tarifària arriba després de dos dimecres de protestes a l’Estació en el marc de la campanya de rebuig a l’augment de preus. En la primera mobilització hi va haver aldarulls entre alguns manifestants i la policia, quan la protesta fins al moment s’havia celebrat de forma pacífica.

Retorn als preus de 2013

El text aprovat recull el “profund desacord per l’increment de les tarifes del transport metropolità per a l’any 2014” i que es torni a les tarifes del 2013. Igualment la declaració demana que “s’estudiï i aprovi una targeta anual “T-Any”, amb dues tarifes, una per a les tres primeres corones tarifàries actuals i una altra per a les sis zones tarifàries existents actualment, a preus assequibles i pagament fraccionat”. També demana a la Generalitat que compleixi La Llei de Mobilitat.