Qui guanyarà? Herrera, Nonell o l’Àvia Remei

Comença la votació final amb els marcadors a zero després de 3.683 vots acumulats

  • Redacció
  • Dijous, 30 Gener 2014 10:51

Ciutat 2013, herrera-nonell-avia remei

Diego Herrera, el portaveu de l’entitat Estafabanca; Josep Nonell, el president del Joventut Handbol Mataró i l’Àvia Remei Ribas, la coneguda divulgadora culinària. Aquests són els tres noms i aquestes són les tres candidatures que es disputen, a partir d’avui, endur-se el premi popular ‘Mataroní de l’Any 2013’. Pol Bartrès, Rafalito Salazar i The Free Fall Band queden a les portes de la final en no superar la darrera de les cribes per seleccionar els més populars.


El premi al ciutadà més destacat de l’any depèn dels vots dels lectors del Tot Mataró, que han respost al certamen amb una participació massiva.

Ni més ni menys que 3.683 vots són els que han dictat sentència. Dimecres va acabar-se la fase de votacions entre candidats i a partir de demà divendres comença la votació final amb els marcadors a zero. Dit d’una altra manera, el nombre de vots rebuts fins ara pels tres finalistes deixa de ser rellevant i tots tres entren a la darrera votació amb les mateixes oportunitats. La incògnita no es resoldrà fins dilluns 10 de febrer.

Ciutat 2013, bartres-salazar-free fall band

Fins el dia abans, el 9 de febrer, hi ha temps perquè Herrera, Nonell i l’Àvia Remei rebin els suports. Per guanyar necessitaran uns vots més regulars que mai a través de les tres vies de votacions habilitades pels mataronins i les mataronines.

Cal recordar que en els vots presencials a les oficines del Tot Mataró i Maresme i per internet estan limitats a un per persona i dia. El control informàtic es fa per mail i per IP pel que cada persona i també cada casa sols pot fer un vot cada 24 hores. En canvi els vots per missatges SMS són il·limitats.

El dia 10 de febrer, en el marc d’un acte al Casal l’Aliança es desvetllarà el nom del guanyador que passarà a la llista com el cinquè ‘Mataroní de l’Any’ després de Pep Manté, Joan Antoni Ciller, el pare Joan Herrero i Ramon Salicrú.

Aquests són els finalistes a Mataroní de l’any 13

Mataroni 2013, diego herrera

Diego Herrera
Diego Herrera és el portaveu d’Estafabanca, una de les entitats més actives en la defensa dels drets dels estafats per les preferents i altres productes financers fraudulents. Sent Mataró la capital d’aquesta afectació per l’estafa generalitzada que l’extinta Caixa Laietana va perpetrar als seus clients, el seu rostre s’associa a la lluita al carrer i a la perseverança en protestar i reclamar els drets de les víctimes d’aquest escàndol social.
______________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ herrera

Mataroni 2013, josep nonell

Josep Nonell
El Joventut Handbol Mataró ha celebrat durant el 2013 els seus primers 50 anys de singladura com a entitat esportiva, una de les més veteranes de la ciutat. Si el club de colors groc-i-negre ha arribat a aquesta xifra és, en gran part, mèrit d’aquest dirigent entusiasta que l’ha presidit durant bona part d’aquest mig segle. Nonell hi ha dedicat la vida, a més de ser un home amb plena vocació de ciutat.
_____________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ nonell

Cultura, avia remei

Àvia Remei
La Remei Ribas va irrompre mediàticament fa més d’una dècada quan va erigir-se com l’Àvia que ensenyava Catalunya a cuinar. Amb el seu estil planer, ben aviat es va fer un lloc en les referències culinàries de bona part dels seus seguidors i seguidores. Actualment segueix sent una gran divulgadora de la cuina tradicional i els trucs que només les bones àvies saben i que ella explica amb un somriure d’orella a orella.
______________________________
ENVIA SMS AL 25000: MATARONÍ remei

COM VOTAR?

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat que volem votar i enviar-ho al número 25000. Servei prestat per WPR, S.A. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , PVP 1,45€ imp. inc.
25000

B. WEB
Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web
mataronidelany.cat, que és la que ha anat informat dels candidats eliminats i dels que han superat les setmanes de votació.
www.mataronidelany.cat

C. OFICINA
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)
C/ d’en Xammar, 11. Mataró