Campanya per ajudar l’Aina, una nena malalta de síndrome CDG

Tallers Mingo sorteja una reparació de xapa i pintura valorada en 1500 euros

  • Redacció
  • Dimecres, 30 Octubre 2013 13:24

Butlleta 'Ajuda l'Aina'

“Ajuda a l’Aina”. Amb aquest eslògan s’ha iniciat una campanya de solidaritat amb aquesta menor premianenca afectada d’una malaltia minoritària coneguda com a “Síndrome CDG”. Tallers Mingo –Carrer Batista i Roca, 9– sorteja una reparació de xapa i pintura valorada en 1.500 euros entre els compradors d’una butlleta específica de 5 euros que es pot comprar al mateix taller. Resultarà guanyadora la butlleta que coincideixi amb les tres darreres xifres del Sorteig de Nadal. També es podran fer aportacions al número de compte: 2100-3221-82-2101810247.

Els diners que es recaptin amb aquesta iniciativa solidària de Tallers Mingo, es destinaran, un 50 per cent a un tractament amb cavalls per a la petita Aina i un altre 50 per cent per a l’empresa Minorix instal·lada al TecnoCampus i que es dedica a l’estudi d’aquesta malaltia minoritària.

La síndrome del CDG, o els desordres congènits de la glicosilació, són un grup de malalties metabòliques que s’hereten dels pares, pel que determinats enzims necessaris en el procés de creació de glicoproteïnes no funcionen correctament, la qual cosa afecta el funcionament correcte de diferents òrgans del cos.