La pluja desmereix el MOW

La quarta edició d’aquesta iniciativa se celebrarà de nou a la primavera

  • Mireia Biel /Fotos: Anna Aluart
  • Dilluns, 07 Octubre 2013 12:31

MOW Shopping Night

La pluja va convertir-se, per segon any consecutiu, en l’enemiga del MOW. El xàfec que va caure a quarts de vuit del vespre de dissabte va obligar a desmuntar les botigues al carrer i a desprogramar les activitats culturals que s’havien de fer a l’exterior. El MOW de tardor acaba amb mal sabor de boca i la cita haurà d’esperar a la primavera del 2014.

La forta tempesta que es va instal·lar sobre Mataró el divendres al vespre ja va fer pensar que el MOW podia perillar. Els restaurants es van omplir relativament i el centre es va revifar amb el sol del dissabte al matí. Amb els carrers plens gràcies al ‘Comerç a Cel Obert’, el MOW va començar amb bon peu. Però ja al vespre, la pluja es va apoderar de nou del cel mataroní i va obligar a suspendre totes les activitats que es feien a l’exterior i a desmuntar les botigues al carrer.

MOW Shopping Night

L’any passat, el MOW de tardor també va haver de desprogramar la ‘Shopping Night’ per la pluja. Aleshores, però, el cap de setmana següent es va tornar a celebrar amb èxit. En declaracions a Mataró Ràdio, la presidenta d’Unió de Botiguers, Teresa Robert, va afirmar que no serà possible reorganitzar-ho perquè “instal•lar les parades de les botigues al carrer implica una ocupació de la via pública i, per tant, l’UBM no té previst repetir-ho en les properes setmanes”.

MOW Shopping Night

MOW a la primavera

En declaracions a El Tot, el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, va assegurar la setmana passada que “el MOW ha vingut per quedar-se”, i en va prometre així les properes edicions. Per tant, la propera cita amb els descomptes i les ofertes de la ciutat serà la primavera del 2014.