Absenta: una productora mataronina

La idea és tirar endavant qualsevol tipus de projectes cinematografics

  • Redacció
  • Divendres, 30 Agost 2013 00:00

Ciutat, absenta productora mataronina

Ismael Cruz i Tony Higueruelo lideren aquesta empresa nascuda a Mataró amb l’objectiu de tirar endavant projectes cinematogràfics de tot tipus. Amb la intenció d’entretenir mitjançant històries per al cinema i la televisió, Absenta compta amb la col·laboració de gent jove amb moltes ganes de treballar i de crear productes audiovisuals originals, que abracen des de la comèdia al terror. El seu fort, però, és el gènere d’acció i el mercat on volen deixar petjada, l’internacional.

El seu darrer treball és un curt musical que il·lustra el nou senzill de Gordo Master amb ‘La Excepción’, grup espanyol de rap liderat per El Langui. El videoclip porta com a títol ‘Forajidos’ i, amb un baix pressupost, s’ha rodat a les Canàries en format film-western amb tocs de comèdia. L’estrena es durà a terme a través de diverses plataformes: televisió, cinema, ràdio, festivals i Internet. Youtube ha estat el primer aparador per a aquest curt, amb el qual Absenta tot just inicia una campanya per tal de convertir-lo en un llargmetratge cinematogràfic.  

“Les dificultats per les que passen les productores a Espanya i a l’estranger han de servir per enviar noves idees al mercat, i mostrar el talent i la passió que petites empreses com la nostra poden oferir”, assenyala Tony Higueruelo, director del videoclip i un dels cofundadors d’Absenta, davant la precària situació d’aquest sector en els temps que corren.