Les Santes ja té joc de mòbil propi

Glòria a les Santes! És el nou joc de l'empresa Dolores Entertainment

  • Redacció
  • Divendres, 26 Juliol 2013 00:00

Ciutat, Dolores entertainment

L’emprenedoria al voltant de la Festa Major de Mataró ja té un nou fill: el primer joc de mòbil al voltant de Les Santes. El joc l’impulsa l’empresa mataronina Dolores Entertainment, amb ja llarga trajectòria en el terreny dels videojocs per a mòbils.

Glòria a les Santes!  és el nom del nou joc que Dolores Entertainment presenta com “un petit homenatge que hem volgut fer de les festes de la ciutat on està ubicada la nostra empresa”. L’empresa s’ha especialitzat en jocs sobre l’actualitat política com el ¿Dónde està mi sobre? dedicat a Luis Bárcenas i el PP i en aquest han creat aquest petit joc pensat  per agradar per als mataronins i en el que s’ha de crear un gran espectacle pirotècnic amb l’ajuda de personatges com la Laia l’Arquera, el Tramvia, la Torre Maresme, en Robafaves, les Diablesses, els Capgrossos o la Coca de Mataró entre d’altres.

Dolores Entertainment neix l’any 2010 a partir d’un primer videojoc per a telèfons mòbils que va causar furor al Japó, Spanish Chiringuito. El jugador adopta la personalitat d’un cambrer de guingueta de platja amb l’objectiu és servir menjar a diferents personatges folklòrics espanyols, com el torero o la sevillana. Aquell va ser l’èxit que va impulsar els seus creadors a tirar endavant el projecte empresarial. Després va arribar Vectron, un simulador espacial a imatge dels videojocs dels anys 80 que, sense cap dubte, és el seu producte més rendible.