Convocats els tretzens Cre@tic

Aquests premis estan destinats a donar suport a nous projectes empresarials

  • Redacció
  • Divendres, 26 Juliol 2013 00:00

Ciutat, Premis Creatic

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Cre@tic, que tenen per objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

Els premis obren la possibilitat de participar-hi a projectes de nova creació o bé empreses constituïdes durant l’any en curs, que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposa un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de novembre al centre de congressos del Tecnocampus.

El primer classificat obtindrà 4.000 euros, el segon, 2.000 euros i el tercer, 1.000 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any per instal·lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus i accés gratuït al BIZ360 de Open Mind Systems una eina de gestió integral per a emprenedors. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines, tres espais open space per a compartir entre tres empreses cadascun i un espai coworking per a sis professionals.

Enguany, com a novetats, s’incorporan al jurat dues de les més rellevants xarxes d’inversors, BANC i Keiretsu Forum així com un canvi en el procés de selecció de projectes que persegueix donar més protagonisme als equips emprenedors que hi ha al darrere dels projectes. Un comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els 10 projectes finalistes d’on sortiran els guanyadors de la present edició.