100 persones participen a la primera Gimcana de l’AGIM

La prova consistia en superar diverses proves amb cadira de rodes

  • Redacció
  • Dimecres, 05 Juny 2013 14:12

Agim

L’Associació AGIM va celebrar el passat cap de setmana la seva primera Gimcana amb la participació de 100 persones dins el marc de la trobada oficial de l’entitat. Aquesta trobada, que va tenir lloc dissabte 1 de juny al matí, i que reunia socis, familiars, professionals, voluntaris i amics de l’entitat, va comptar amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de persones amb discapacitat física, que va organitzar un circuït amb bicicletes adaptades.

El plat fort de la trobada, però, va ser una gimcana que consistia en superar diverses proves amb cadira de rodes, cada una d’elles amb una puntuació. L’entrega de premis va anar a càrrec del regidor d’esports, Pere Galvany.

AGIM

L’associació va aprofitar la trobada del cap de setmana per donar a conèixer la seva feina i vendre diversos articles. La finalitat de l’Associació AGIM, creada fa un any i mig, és oferir serveis que permetin augmentar la qualitat de vida de les persones amb afectacions  cròniques  a causa  d’un ictus, traumatisme cranioencefàlic, esclerosis múltiple, distròfia muscular, lesions medul·lars, espina bífida, amputacions i totes aquelles que afectin a la funcionalitat física.