El Mataró Opportunity Weekend busca repetir l’èxit de la primera edició

La ciutat es promociona amb Ofertes i descomptes als restaurants i la Shopping Night com a atractius

  • Redacció
  • Divendres, 31 Maig 2013 00:00

Ciutat, Mow 1

Mataró torna a sortir al carrer aquest cap de setmana, des d’avui i fins diumenge 2 de juny, per promocionar-se amb ofertes i descomptes als seus establiments. Després de l’èxit de la primera edició, el Mataró Oportunity Weekend -el cap de setmana d’oportunitats- repeteix estructura però refina i potencia algunes de les seves característiques. “Volem concentrar el que ofereix Mataró en un cap de setmana i s’ha treballat i està molt ben relligat”, explicava sobre la idea del MOW el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey. “A mobilitat ja pateixen, perquè les previsions de visitants a la ciutat són molt bones”, ironitzava Rey en la presentació del cap de setmana, juntament amb representants d’Unió de Botiguers, el Gremi d’Hostaleria i el Consorci del Port.

Potenciar els aparcaments

“L’edició de l’any passat parla per ella mateixa, hi havia un gran ambient”, recordava el regidor sobre l’estrena del format el passat mes de setembre. “Es van arribar a col·lapsar alguns aparcaments del centre de la ciutat”, explicava Teresa Robert, presidenta de la Unió de Botiguers. Aquest és, precisament, un dels punts reforçats en aquesta segona experiència. Així, per exemple, alguns dels aparcaments que menys afluència van tenir al setembre ofereixen descomptes i abonaments en tarifa plana de cara a que tothom pugui gaudir a peu de “la moguda a tot el centre”.

Shopping Night

La Unió de Botiguers ha dissenyat una sèrie d’activitats a carrers cèntrics com Sant Benet o Sant Josep. A la vegada, cada botiga té llibertat per preparar “diferents sorpreses”, en paraules de Robert. Tot el que passi en cada moment als eixos comercials es podrà seguir a través de les xarxes socials, una eina que des de l’organització es vol convertir en protagonista ja que serà clau per saber “què passa a cada moment i on passa”. En aquesta ocasió, s’espera que la previsió meteorològica no doni cap ensurt a l’organització, ja que la primera edició es va haver de postposar per xàfecs. Aquest cap de setmana, però, sembla ser que el temps donarà permís a les botigues per omplir els carrers.

El plat fort, com en l’anterior edició, serà la Shopping Night, la nit de dissabte 1, una nit en que les botigues es ‘vestiran’ de gala per obrir les seves portes fins les 12 de la nit i oferir una forma de comprar ‘diferent’ als seus clients.

Entre les ofertes i activitats especials programades aquest cap de setmana -es poden consultar totes a vineamataro.cat-, destaquen els preus especials com les habitacions d’hotel a 25 euros, les parcel·les de càmping a 10 euros, els menús especials dels restaurants de la ciutat a 12 euros -amb reserva prèvia- o els bars oferint dues tapes i una beguda per 5 euros. Una altra novetat ‘gastronòmica’ és la Nit de Glamour al Fossar Xic, organitzada per Casa Graupera i Ca l’Iborra amb un tast de Joies Gastronòmiques. A més, i tal i com recordava Miquel Rey, es vol aprofitar per promocionar la cultura de la ciutat amb visites guiades o rutes per patrimoni.

VISITA LA PÀGINA DEL MOW

Ciutat, Mow 2