El comerç de Mataró prepara ja el segon ‘Oportunity Weekend’

Nit de glamour i la Festa del Port entre les activitats del 31 de maig al 2 de juny

  • Redacció
  • Dimecres, 22 Maig 2013 12:06

Presentació MOW

Nova edició del Mataró Oportunity Weekend, després de l’èxit de la primera edició. Un cap de setmana, del 31 de maig al 2 de juny, en el que el comerç i els serveis de la ciutat surten al carrer i es converteixen en protagonistes amb ofertes i descomptes, a més d’organitzar activitats complementàries destinades a convertir l’eix comercial de la ciutat en una festa.


En aquesta edició, però, els comer­ços no seran els únics protagonistes, ja que durant el mateix cap de setmana, i també amb l’objectiu de situar Mataró al mapa, tindrà lloc la Festa del Port. Tastets d’esports aquàtics, sortides en vaixell i, com a novetat una Golondrina, volen acompanyar la Fira Nàutica i atraure la població i els visitants a la costa de Mataró.

Ja a la tarda i a la nit, el comerç agafa el relleu per seguir amb l’ampli programa d’activitats i sorpreses preparades pels comerciants. Dins d’aquesta programació, un èxit ‘repetidor’ i una novetat. D’una banda, es celebrarà una nova edició de la Shopping Night amb els comerços oberts fins les 12 de la nit. Com a novetat, i de la mà de Casa Graupera i Ca l’Iborra, tindrà lloc la primera Nit de Glamour al Fossar Xic amb un tastet de Joies Gastronòmiques dels coneguts neulers mataronins.