Editen un vídeo de promoció de la ciutat

L’audiovisual, que revoluciona les xarxes socials, busca captar inversors internacionals

Vídeo Promoció Mataró

El canal públic m1tv ha editat un vídeo de promoció de la ciutat en anglès per captar inversors a l’estranger i buscar vies d’internacionalització. L’audiovisual, que porta per títol ‘Mataró, a business friendly city’ va revolucionar les xarxes socials en molt poques hores, difon els atractius de la ciutat, tant a nivell de negocis com en l’aspecte social, comunicatiu i de vida.

‘Mataró, a business friendly city’, és a dir, ‘Mataró, una ciutat de negocis’. Professionals d’m1tv, per encàrrec de l’Ajuntament i la Fundació TecnoCampus, han editat aquest vídeo per reclutar inversors estrangers. Per aconseguir-ho, l’audiovisual divulga els atributs de Mataró, mostrant la seva bona comunicació amb Barcelona, la seva vessant dinàmica quant a diversitat d’activitats econòmiques, així com la seva vida social i festiva.



Nous horitzons
Una delegació mataronina integrant del projecte ‘Mataró, hub en Catalunya para el sud de Florida’ – que busca inversors pel Port i programes d’internacionalització - va estrenar l’audiovisual fa quinze dies als Estats Units i la setmana passada també es va poder veure a TecnoCampus durant la jornada de presentació del pont empresarial establert entre el Sud de Florida i Mataró. Malgrat que actualment el vídeo només conté subtítols en anglès, no es descarta traduir-los a altres idiomes com el rus o el castellà, en funció de les necessitats de l’estratègia de promoció econòmica.