Toc d'alerta per evitar un relaxament que "pot provocar un rebrot a curt termini"

Ester Vilardell explica la importància d'un procés de desescalada segur i esglaonat, en un moment en que les UCI's encara estan plenes i la taxa de contagis segueix sent elevada

Covid Video

El Consorci Sanitari del Maresme ens ha fet arribar aquest vídeo que protagonitza la cap d'àrea de les unitats d'hospitalització Covid de l'Hospital de Mataró, Ester Vilardell. Es tracta d'un testimoni important, que està vivint la pandèmia a "primera línia", i que ens fa veure a importància de no relaxar-nos en el procés gradual de desconfinament per tal d'evitar un rebrot a curt termini.

El Toc d'alerta

"Ens preocupa que aquests darrers dies hem visualitzat un relaxament. La ciutadania s'ha relaxat en les mesures de protecció i això pot provocar un rebrot a curt termini de nous contagis, i per tant col·lapsar de nou el sistema sanitari perquè les UCI's encara estan plenes. La taxa de contagis segueix sent elevada i per tant és important seguir complint les mesures de seguretat i d'higiene que tots ja sabeu: evitar les aglomeracions, rentar-se les mans, garantir la distància social, respectar els horaris... i molt important, portar mascareta".
Ester Vilardell

VÍDEO del CSdMaresme