Primer dia sense morts per Covid-19, després de setmanes, a l'Hospital de Mataró

Gran descens dels professionals en aïllament, que baixen del centenar, mentre que el nombre de pacients ingressats amb Coronavirus passa de 111 a 110

Aplaudiment Sanitaris

Aquest dijous podem donar la notícia que fa dies que esperàvem, i és que després de moltes setmanes havent d'informar del nombre de defuncions per Coronavirus a l'Hospital de Mataró, en les darreres 24 hores no n'hi ha hagut cap. La tendència a la baixa dels darrers dies (un mort les dues darreres jornades) s'ha mantingut i això fa que aquest dijous es pugui celebrar aquesta bona notícia després de moltes setmanes (des de principis d'abril) en què s'havia hagut de lamentar algun mort. Recordem que el nombre de defuncions durant aquesta pandèmia a l'Hospital de Mataró ja són 109.

L'altra bona notícia de la jornada és la gran reducció dels professionals sanitaris en aïllament, que baixen per sota dels 100, cosa que no passava justament des de principis d'aquest mes d'abril.

En les darreres 24 hores s'han registrat 6 noves altes per 5 nous ingressos

Tot i l'optimisme que es desprèn de les dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, com cada dia, seguim recordant és molt important seguir les indicacions de les autoritats sanitàries #joemquedoacasa #quedatacasa #JoActuo

Dades actualitzades a dijous 30 d'abril (dades del CSdMaresme)

- 110 pacients ingressats amb Coronavirus (1 menys que dimecres)
                        - 10 dels quals a l'UCI (=)
- S'han hagut de lamentar un total de 109 morts (=)
- El total de pacients donats d'alta ja són 354 (6 més que dimecres)
- Els professionals sanitaris en aïllament són 96 (13 menys que dimecres)

 Baixa la xifra de morts diàries per coronavirus a Espanya, amb 268 les últimes 24 hores, i la de nous positius, 1.309

En un sol dia es curen 3.103 persones, segons les darreres dades publicades per Sanitat

L'estat espanyol ha registrat 268 defuncions en les últimes 24 hores, segons les dades del Ministeri de Sanitat publicades aquest dijous. La xifra baixa respecte a aquest dimecres, quan se'n van registrar 325. En total, 24.543 persones han mort per la covid-19 a l'Estat des de l'inici de l'epidèmia. També cau el nombre de nous positius, 1.309 en les últimes 24 hores, respecte els 2.144 nous el dia anterior. En total, Espanya ha registrat des de l'inici de l'epidèmia 213.435 casos positius confirmats per PCR, dels quals 112.050 s'han curat. En un sol dia s'han curat 3.103 persones. (Red./ACN)