Reconeixement per Hestia Maresme

El centre d'atenció sociosanitària rep el diploma de "Col·laborador de mèrit" del Banc d'Ulls per a tractaments de la ceguesa de l'Institut Barraquer

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 25 Febrer 2016 11:40

Ciutat 2014/2015, Hestima maresme

Ètica, proximitat, dignitat i professionalitat. Amb aquests valors es defineix el centre sociosanitari Hestia Maresme, que garanteix la millor atenció possible als seus pacients. Des d’Hestia Maresme treballen en l’atenció a les necessitats de les persones grans des d’una perspectiva integral, preventiva, curativa i rehabilitadora.
Un gran grup de professionals aconsegueixen donar la major eficiència en la qualitat de l’atenció, no només des de la perspectiva de l’assistència mèdica i d’infermeria, sinó també des de la vessant més humana.

Serveis de luxe

A Hestia Maresme s’ofereixen serveis d’infermeria amb atenció immediata i permanent a tots els residents, així com cures, podologia o farmàcia hospitalària. Per reflectir la proximitat amb els usuaris intenten transmetre el tracte “com a casa” amb servei de perruqueria, bugaderia, biblioteca o cuina pròpia.
Un dels grans reclams també és la inclusió de la família del pacient al centre i per això des d'Hestia Maresme es treballa amb l’objectiu de disminuir l’impacte que sovint suposa l’ingrés al centre. Entre altres activitats, s’organitzen jocs cognitius, tallers de treballs manuals, psicomotricitats i jocs motrius, que també ajuden a l’establiment del pacient a la seva nova etapa.
El reconeixement rebut el 2015 és al seu servei de Banc d'Ulls.

Ciutat 2014/2015, Hestima maresme 2
Col·laborador de mèrit
El centre sociosanitari Hestia Maresme ha estat guardonat aquest 2015 amb el diploma de “Col·laborador de Mèrit” del Banc d’Ulls per a Tractaments de la Ceguesa. La Junta Rectora de l’institut Barraquer va decidir per unanimitat, i a proposta de la direcció del Banc d’Ulls, que es fes entrega d’aquest reconeixement.
L’eficàcia del Banc d’Ulls resideix en aconseguir les còrnies i teixits oculars que ja no siguin útils per tal de fer-los servir per a restaurar la visió a aquells que la tenen afectada. Hestia Maresme és el perfecte amfitrió d’aquesta eficàcia.

 

HESTIA MARESME
c/Lepant, 13-21. 08301 - Mataró
Telf: 93 116 52 79
www.hestiamaresme.org