El Banc de Sang espera donacions durant tot el dia d’avui sota el campanya: “L’oportunitat de donar-

El Bang de Sang ha organitzat, per avui dimarts 10 de juny, una campanya especial de donació amb l’objectiu de sensibilitzar la població vers el greu problema de la manca de reserves de sang dels hospitals.

Aquesta jornada de donació d’avui s’efectua durant dotze hores ininterrompudes, des de les 10 del matí a les 10 de la nit, i es realitza a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra, a la Plaça d’Occitània, s/n. En aquesta campanya hi poden participar totes les persones entre 18 i 65 anys, amb més de 50 kg de pes.

Amb “L’oportunitat de donar-te als altres”, una campanya que viatja per diverses poblacions catalanes, es pretén aconseguir nous donants, per obtenir reserves pel període estival. L’última visita del Banc de Sang a la ciutat va ser al desembre quan es van comptabilitzar 185 extraccions, el 24% d’aquestes van ser efectuades per nous donants.

La donació és un acte solidari que està obert a tothom, on es demostra que amb la participació individual es poden resoldre problemes col.lectius, i on s’aprecia el bon grau de civisme, solidaritat i generositat envers els altres.

Redacció // Freqüència Iluro