Congrés de la Societat de Medicina Familiar al TecnoCampus

Els propers dies 6 i 7 d’octubre, 400 metges prendran part de les jornades

Els dies 6 i 7 d’octubre de 2011 es celebrarà el 23è Congrés de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària a la ciutat de Mataró, una trobada que organitza la vocalia del Maresme. Aquest congrés és la trobada científica més important que celebren cada any els metges de família del nostre país i aplega al voltant de 400 participants d’arreu de Catalunya, durant dos dies d’intensa activitat científica i social.

El president del comitè organitzador de la trobada, el doctor Juan José Montero, va presentar aquesta setmana en roda de premsa el congrés, juntament amb el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i el regidor de Salut, Pere Galbany.

Aquesta edició, a la qual estan inscrits ja més de 300 metges, tindrà com a lema “Medicina de Família: l’última frontera?” en al·lusió als molts reptes amb que s'ha d’enfrontar en l’actualitat l’atenció primària de salut a Catalunya. En temps de crisi, els desafiaments són majors i per això cal un esforç més gran dels professionals i la societat en general, i així ho vol transmetre aquesta nova reunió dels metges de família catalans. CAMFiC aposta per la innovació deixant la gestió en mans dels professionals i sotmetent a ells qualsevol política d’eficiència o economització de la despesa que es vulgui portar a terme.