L’Hospital de Mataró, Top 20 d’Espanya

El centre sanitari lidera la categoria de Grans Hospitals Generals

L’Hospital de Mataró ha estat guardonat amb la distinció de TOP 20 com el millor hospital en la categoria Grans Hospitals Generals a l’àmbit de l’Estat Espanyol. En aquesta edició han estat avaluats un total de 147 centres assistencials. En el grup que està inclòs l’Hospital de Mataró hi han participat 20 centres.

 Els premis TOP 20 els impulsa l’empresa de serveis d’informació sanitària, IASIST, que avalua els hospitals públics i privats que es presenten voluntàriament al programa. Els hospitals que formen el TOP 20 de 2008 són els que millors resultats han obtingut en l’avaluació d'una serie d'indicadors en matèria de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica.

 Aquesta és la sisena vegada, en nou edicions, que l’Hospital de Mataró està en el TOP 20, però és el primer cop que obté la primera posició en el seu grup. L’Hospital de Mataró és un dels centres que més cops ha estat en el TOP 20 i això és important perquè els resultats entre els centres que hi entren acostumen a estar molt apretats.