S’obre l’Oficina d’Atenció als Afectats de legionel•losi després de donar per acabat el brot

Després que la Generalitat hagi donat per acabat el brot de legionel•losi que ha afectat al barri de Cerdanyola durant el mes d’agost, l’Ajuntament obre l’L’Oficina d’Atenció a l’Afectat, per tal de donar suport jurídic i social als afectats. El servei compta amb la col•laboració de l’Hospital de Mataró i substitueix el punt d’informació sobre legionel•losi que l’administració local va impulsar durant el brot.

L’Oficina d’Atenció a l’Afectat, que entra en funcionament avui mateix, està ubicada al centre cívic de Cerdanyola i funciona entre les 10 i les 14 i entre les 17 i les 20 hores. La iniciativa pretén donar un tracte personalitzat als afectats, que en els propers dies rebran una trucada per concertar una entrevista amb l’Oficina d’Atenció a l’Afectat. Els implicats rebran una carta on s’explica com funciona el nou servei.
L’objectiu de la iniciativa municipal és conèixer la situació de cadascun dels afectats i oferir-los els recursos que l’Ajuntament té al seu abast. En la carta informativa als afectats, l’alcalde també es compromet a actuar contra els responsables i a prendre mesures perquè no torni a passar.

Redacció// Freqüència Iluro