S'estreny el setge a la legionel.la, però els afectats ja superen el centenar

El greu brot de legionel.la, que ha afectat aquest mes d'agost el barri de Cerdanyola podria donar-se per tancat ben aviat. Tot i això, poc abans del tancament de l'edició, encara es confirmaven nous casos d'afectats que augmentaven fins a 105. Això fa que encara no es descarti la possibilitat de trobar un nou brot infecciós del brot més greu de la malaltia que s'ha detectat mai a Catalunya.

Primeres denúncies
De moment ja han estat disset els afectats pel brot de de legionel.losi que han decidit presentar una denúnica conjunta. Aquesta denúnica té l'objectiiu que sigui l’autoritat judicial qui determini els responsables del brot. L'advocat va avançar que la denúncia es podria ampliar a finals d’aquesta setmana amb altres afectats que així ho vulguin. S’espera que el procés comenci d'aquí unes setmanes, moment en que els denunciants hauran de ratificar verbalment la denúncia.
 
Reunió informativa
Aquest mateix dimarts es va celebrar una reunió informativa amb la presència de l'alcalde Manuel Mas. En aquesta xerrada informativa, en la que van assistir-hi més interessats que en anteriors, el màxim responsable del consistori municipal va anunciar que es formarà una comissió de tècnics per tal de vetllar perquè no es tornin a repetir casos com el de la torre de refrigeració il.legal del Passatge Burriac. Per la seva part, els veïns ja han anunciat la convocatòria d'una manifestació que transcorrerà aquest divendres entre la Plaça Gatassa i el CAP de la Plaça Alcalde Serra i Xifre.

Redacció// Freqüència Iluro