IC-VERDS DEMANA A L'AJUNTAMENT EL PROJECTE PER A LA ZONA ENTRE CIRERA I EL NOU PARC CENTRAL

Salvador Milà, cap del partit d'Iniciativa per Catalunya-Verds a Mataró, va recordar al Govern, al Ple municipal del passat dijous 7 de juny, que ha de presentar el projecte per a la zona destinada a equipaments que hi ha entre la plaça Antonio Machado i el Nou Parc Central.
Aquests terrenys, que són bàsics per rematar la cohesió del barri de Cirera amb el centre de Mataró, estan inutilitzats actualment.

Fa dos anys que PUMSA va prometre verbalment que prepararia un projecte per a aquesta zona destinada a equipaments. Aquest primer esborrany recolliria els suggeriments de l'Associació de Veïns de Cirera, que des de fa molts anys treballa perquè tota aquesta zona sigui l'enllaç que mancava entre el barri de Cirera i la resta de la ciutat.
Iniciativa-Els Verds ja va incloure al programa electoral de l'any 1999 una actuació que deia: "Equipaments d'usos culturals i biblioteca pels barris del nord de la ciutat". Per tant, està demostrat que aquest grup municipal ja treballa en aquest àmbit des de fa anys.