Els socialistes de Mataró celebren els ‘2 anys de govern de progrés’

L’acte es va viure amb un to molt festiu i va comptar amb la presència de Consol Prados i Manel Mas

Els socialistes de la ciutat van celebrar el passat divendres un acte en commemoració dels dos anys de govern tripartit, una celebració que es va presentar amb el nom de “2 anys de governs de progrés”. L’acte es va viure com una festa, ja que malgrat el trencament del tripartit a la Generalitat la celebració estava preparada i el PSC de Mataró volia celebrar-la. A la commemoració d’aquests dos anys van intervenir-hi Consol Prados, Manel Mas i Joan Antoni Baron.

La celebració, que va utilitzar com escenari el centre cívic del Pla d’en Boet, va començar amb la projecció d’un vídeo sobre la tasca dels dos anys de govern, on entre d’altre, hi apareixia el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero. Un cop acabada la projecció, van pujar a l’escenari una representació dels dirigents socialistes.

La diputada al Parlament de Catalunya, Consol Prados, va ser la primera en prendre el torn de paraula. Just després va fer-ho el diputat a les Corts Generals i ex alcalde de Mataró, Manel Mas. L’actual alcalde de la ciutat, Joan Antoni Baron, va ser l’encarregat de tancar l’acte, amb un discurs on va valorar satisfet la tasca del govern en aquests dos anys i va elogiar la feina feta pels seus regidors.

A més, la celebració també va servir per començar la campanya a favor del SÍ en el referèndum pel nou Estatut.