Baron avança que la ràdio mataronina emetrà pel 89.3

Amb les esperades novetats ferroviàries, la ciutat passarà a tenir quatre estacions

  • Divendres, 23 Desembre 2005 01:00
Un dia abans que la rifa de Nadal esquitxés Mataró de sort i milions, Joan Antoni Baron va brindar per un any 2006 "digne de memòria". En el marc del tradicional sopar de nadal amb els periodistes, l'alcalde va repassar la feina feta en el darrer any i va avançar que la Generalitat ja havia concedit oficialment la freqüència per l'emissora de ràdio municipal: "De moment ja sabem que d'aquí poc temps la gent podrà sintonitzar el 89.3 i sonarà la música de ràdio Mataró".

Un altre tema important en el torn de preguntes va ser el nou l'eix ferroviari, que s'espera que es vegi materialitzat en un termini d'uns vint anys. Baron va aprofitar per "dibuixar" el nou mapa d'estacions previst en el qual la ciutat passaria de l'estació actual a tenir-ne quatre, una al Pla d'en Boet, una al Parc Central, una a Cerdanyola i la darrera a la zona de Mata-Rocafonda. Sobre l'actual estació del tren, l'alcalde va comentar que li agradaria que seguís tenint la funció d'estació però d'un transport lleuger com ara un tramvia que connectés les ciutats de la costa. A banda d'això, a més curt termini, va avançar que les negociacions amb el consistori de Granollers per millorar el transport per carretera amb la capital vallesana van per bon camí.

Punts bàsics
Per al nou any, Baron espera que es pugui millorar el problema latent de l'habitatge, l'ocupació, l'atenció a la gent gran i als desfavorits, i els barris de la ciutat. I sobre els temes encetats enguany va destacar el projecte del TecnoCampus presentat el mateix dia, però va voler deixar clar que l'economia ciutat no s'havia de centrar en un sol àmbit sinó en diversos, com per exemple el turisme anunciant que volen que Mataró sigui la porta al mar de la població del Vallès i rodalies.