CiU constitueix la seva federació a Mataró

El seu objectiu es vèncer a les properes eleccions municipals

El passat dimecres, 23 de novembre, es va constituir la Federació de Convergència i Unió a Mataró en una reunió celebrada al local de Convergència Democràtica de Catalunya. Una dotzena de representants dels dos partits es van donar cita amb l’objectiu de constituir una nova Comissió Executiva Local (CEL) de la Federació Convergència i Unió i definir el seu Pla d’Acció amb l’objectiu fixat en les eleccions municipals del maig de 2007.

Els comitès locals de CDC i UDC van manifestar la voluntat de renovar els acords signats l’any 2002 i de reafirmar la integració entre els dos partits per seguir treballant en la construcció d’unes bases sòlides de col·laboració; el seu objectiu prioritari: guanyar les properes eleccions municipals. El president de la Federació CiU a Mataró serà l’actual president del grup municipal de la formació, Joaquim Esperalba.

La ratificació, al desembre a l’Assemblea General
La Comissió Executiva Local (CEL), màxim òrgan permanent d’acció política a nivell municipal, serà també l’òrgan encarregat de proposar la persona que encapçalarà la candidatura municipal del 2007. El proper mes de desembre es convocarà una Assemblea General Extraordinària de CiU que serà l’encarregada de revenir l’acord que el dimecres van tancar els representants d’ambdues formacions.

La TDT, a debat
Per altra banda, el grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró qüestionarà a l’equip de govern sobre la implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT) al Maresme en el proper Ple de desembre. El cost i les divergències entre els alcaldes del Baix i l’Alt Maresme són alguns dels temes que preocupen a la formació política.