El Ple d’investidura fa alcalde David Bote amb el suport d’En Comú Podem Mataró

L'acord de governabilitat amb els comuns ha fet possible que el PSC pugui governar amb majoria els propers quatre anys

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 15 Juny 2019 13:52

Ple d'investidura - David Bote alcalde de Mataró

El Ple d'investidura d'aquest migdia ha proclamat David Bote nou alcalde de Mataró. El cap de llista del PSC encapçalarà a partir d'ara un govern amb majoria gràcies al suport d'En Comú Podem Mataró, que ha sumat els seus 2 regidors als 13 de la formació socialista. 

D'aquesta manera, Bote revalida l'alcaldia al municipi i estrena un segon mandat que el permetrà, després de quatre anys "durs, convulsos i intensos" governant amb minoria, "seguir posant la ciutat al dia". Un cop rebudes la banda i el bastó, el candidat del PSC ha afirmat en el seu discurs d'investidura que està disposat a "estendre la mà a la resta de grups que conformen el consistori". En aquesta línia, Bote ha volgut deixar clar que "el clima polític actual necessita diàleg" i que "cal evitar les confrontacions i treballar plegats per Mataró i la seva gent". 

Ple d'investidura - David Bote alcalde de Mataró

L'alcalde també ha volgut aprofitar l'ocasió per repassar les 15 línies de treball que protagonitzaran aquesta legislatura, entre les que s'hi compten la creació de llocs de treball de qualitat, l'impuls de Mataró com a ciutat referent a la comarca, l'aposta total pel TecnoCampus, i el seu compromís a l'hora de millorar la seguretat i la sostenibilitat del municipi, així com de revitalitzar l'economia. 

Ple d'investidura - David Bote alcalde de MataróCinc grups són els que tindran representació en el consistori fins al 2023: PSC (amb 13 regidors), Esquerra Republicana (amb 8), Junts x Mataró (amb 2), En Comú Podem Mataró (amb 2) i Ciutadans (amb 2).