Juan Carlos Ferrando, recol·locat d'alcaldable a Cabrera de Mar

Ciutadans situa l'actual portaveu del grup municipal en la primera candidatura taronja a la vila

Juan Carlos Ferrando Ciutadans

L'actual regidor de l'Ajuntament de Mataró i coordinador de Ciutadans a la ciutat, Juan Carlos Ferrando, encapçalarà la llista del partit taronja a les eleccions municipals per Cabrera de Mar. Ferrando deixa així la política mataronina, en la que ha estat regidor en dos períodes diferents –primer amb el Partit Popular i després amb Ciutadans– i serà el primer alcaldable de la formació taronja a Cabrera de Mar.

Ciutadans no s'ha presentat fins ara en cap ocasió a les municipals per Cabrera de Mar. Els bons resultats de les darreres eleccions autonòmiques, però, en què el partit va sumar el 17 per cent dels sufragis i més de 500 vots, sustenten les possibilitats que la formació d'Albert Rivera i Inés Arrimadas obtingui representació al futur consistori.

L'home de Cs a Mataró

Juan Carlos Ferrando ha estat l'home fort de Ciutadans a Mataró d'ençà de la seva irrupció, amb tres regidors, en les municipals del 2015. Si bé va ser número 2 de la candidatura, la dimissió al cap de poques setmanes de legislatura del número 1 Xavier Caravaca va convertir Ferrando en president del grup municipal, portaveu i actor important de la política mataronina. El partit ha firmat en tres ocasions acords pressupostaris amb el govern.