Controvèrsia amb un acte de Vox al Tecnocampus

Estudiants, sindicats i entitats s'hi mobilitzen en contra mentre la Fundació assegura que no el pot evitar perquè el partit és legal

Ciutat 2014/2015, TECNOCAMPUS

Polèmica i controvèrsia a la vista. El partit d'ultradreta Vox està preparant un acte pel proper 30 de març al Centre de Congressos del Tecnocampus de Mataró, tal i com el seu representant al Maresme va fer públic mitjançant una piulada. Tant bon punt es va fer públic va començar una mobilització d'estudiants del propi campus així com sindicats d'estudiants i entitats socials en contra d'aquest acte i demanant a la Fundació que no ho permetés.

El TecnoCampus ha fet públic que "Vox ha fet una pre-reserva d’espais al Centre de Congressos del TecnoCampus per celebrar-hi un acte el mes de març. Aquest acte no està confirmat".

Mitjançant també les xarxes socials explicita que "El Centre de Congressos és un equipament públic que la Fundació gestiona per encàrrec de l’empresa municipal EPEL TecnoCampus, i per tant està a disposició, previ pagament dels preus públics aprovats en el ple municipal, de qualsevol empresa, institució o partit polític legals. La Fundació TecnoCampus no té res a veure amb l’organització d’aquest acte, i no té potestat per no acollir-lo". 

La primera presència pública en un acte del partit a la ciutat, doncs, té tots els números per venir acompanyada de polèmica. Diferents entitats estudiantils, juvenils i polítiques han fet una crida a "no permetre" l'acte.