PXC promou una llista unitària dels partidaris de Tabàrnia

Mònica Lora es vol presentar a les municipals i les europees en coalició amb altres col·lectius

Manifestació del 2 de juny

Si hi ha qui promou llistes unitàries entre els partidaris de la independència, Plataforma per Catalunya vol una altra confluència: la dels partidaris de Tabàrnia. Aquest és l’abast de l’anunci que la regidora a l’Ajuntament de Mataró Mònica Lora ha volgut revestir d’importància i que busca aprofitar la tirada del projecte de Tabàrnia i la seva capitalització electoral en les eleccions del 2019, quan coincidiran municipals i europees.

El moviment de PXC és el de buscar suports per crear una marca de referència en les properes eleccions: "He decidit promoure costat d'altres persones una llista política que vagi més enllà de la nostra formació política i que també es permeti als activistes que defensen Tabàrnia tenir una opció política que pensi en aquest concepte”, explica Lora que vaticina que aquest moviment entrarà en política com a tal en les properes eleccions.

Manifestació del 2 de juny
Qui podria estar cridat a liderar aquesta candidatura seria José Casado, impulsor de col·lectius com ‘Mataró es queda a Espanya’ i ‘Els Segadors del Maresme’, responsables de les autoproclamades “neteges” de llaços grocs que, en algunes ocasions com a la platja de Canet, han acabat amb incidents. Casado dona suport al moviment anunciat per Lora.