Elizabeth Ruiz, de 34 anys, serà la nova regidora socialista

Diplomada en Relacions Laborals, assumirà prendrà el relleu de Joan Vinzo després de la seva mort

  • Redacció
  • Dimecres, 20 Juny 2018 09:34

Elizabeth Ruiz

El PSC ha escollit a Elizabeth Ruiz, que figurava de número 9 a la llista de les últimes municipals i com a independent, com la persona que assumirà l'acta de regidora de l'Ajuntament de Mataró. Ruiz prendrà així el relleu de Joan Vinzo, traspassat el passat 8 de juny. La Comissió Executiva del partit a Mataró va provar la proposta feta pel Primer Secretari Juan Carlos Jerez després de les renúncies d'Anna Villarreal i Marga Riera, números 7 i 8 de la candidatura.

Elizabeth Ruiz és diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (2011) i màster en direcció de Recursos Humans per l’EAE Bussiness School (2014). Actualment i des de 2012 és tècnica de Recursos Humans en una Fundació del tercer sector.

 

La mataronina, nascuda el 1984, ocuparà la vacant ocasionada pel decés de qui era segon tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran al govern de l’alcalde David Bote. Elizabeth Ruiz és vicepresidenta del Patronat de la Fundació Hospital i vocal al Consell territorial de Camí de la Serra, Cirera, Molins i Vista Alegre.

Està previst que Elizabeth Ruiz prengui possessió del seu càrrec de regidora en el pròxim ple ordinari de l’Ajuntament de Mataró, aquest 5 de juliol.