Preocupats per la situació de Can Boada

El grup municipal de CiU Mataró mostra preocupació per la degradació del parc i perquè s'ha convertit en un espai de botellón, trobades íntimes i venda i consum de substàncies estupefaents

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 12 Març 2018 09:44

Can Boada

El parc de Can Boada és un espai amb vistes, restes arquitectòniques singulars i amb més de 2 hectàrees de vegetació. Situat entre Peramàs, Cerdanyola, Via Europa i la Llàntia, el parc ha entrat a formar part del recorregut número 8 del A peu fem Salut per la seva bellesa i orografia, una iniciativa de l'Àrea de salut de l'Ajuntament de Mataró. En els darrers anys, el parc ha viscut una degradació i alguns dels seus espais estan en un mal estat de conservació, fet que preocupa àmpliament al grup municipal de CiU Mataró. A més del mal estat de conservació, el parc s’ha convertit en zona d’oci nocturn, festes i un espai on beuen els joves.

La situació del parc de Can Boada pertorba el descans dels veïns i es converteix en un problema pels que passegen per parc a primera hora del matí, que es troben amb tota mena de restes. Darrerament la cosa ha anat a més, i sembla que s’està convertint en un lloc de trobades íntimes i de passes i consum de tot tipus de substàncies. Per aquest motiu des de CiU Mataró han preguntat al govern si tenen coneixement dels fets i si preveu posar en marxa accions per solucionar la degradació del paisatge i alertar del consum i venda d'estupefaents.