PxC aspira als seus millors resultats a les municipals 2019

Mònica Lora repetiria com a cap de llista

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dimecres, 31 Maig 2017 17:22

Ciutat 2017, monica lora pxc
A dos anys de les eleccions municipals del 2019, Plataforma per Catalunya no només aspira a repetir presència al Saló de Sessions per tercer mandat consecutiu sinó que es marca com a objectiu els seus millors resultats, que suposarien més de tres regidors –els electes que va ostentar de 2011 a 2015.

La portaveu Mònica Lora, que podria repetir com a cap de llista, tot i que no serà fins un any abans que decidiran l'alcaldable, assegura que "tinc ganes de recollir els fruits del treball que hem fet i que fem cada dia al costat de la gent" i recorda que "a les anteriors eleccions municipals van ser políticament molt especials, va ser difícil. El moment mediàtic i social era diferent". El 2015 Plataforma va treure un sol regidor, mesos després que hi hagués una crisi a nivell nacional amb el seu líder històric, el vigatà Josep Anglada.

Nova fase

Lora visualitza 2019 assegurant que "per continuar el treball realitzat segurament farem canvis a les llistes i portem novetats positives, així com un programa més profund i innovador. Estem en una nova fase i volem que es reflecteixi en tots els aspectes.