El waterpolo femení, lligam entre Mataró, Sabadell i Kirishi

L'alcalde David Bote i el regidor Josep Maria Font, rebuts per l'alcalde de la ciutat russa

  • Roger Castillo
  • Dilluns, 01 Maig 2017 10:43

Visita Mataró a Kirishi

Aquest dissabte al migdia l'alcalde David Bote i el regidor d'esports de Mataró Josep Maria Font han assistit a una trobada institucional amb Konstantin Timofeev, el cap de l'administració local de Kirishi, localitat de prop de 50.000 habitants que acull la final a quatre de l'eurolliga de waterpolo femení. En la trobada també hi eren presents l'alcalde i la regidora d'esports de Sabadell així com representants de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Visita Mataró a Kirishi

El representant rus ha instat els membres de la delegació catalana a estrènyer els llaços en una trobada celebrada al consistori de Kirishi. Durant la seva exposició, l'alcalde de Mataró ha remarcat la importància del waterpolo per a les dues localitats i ha posat en valor els atractius de la capital del Maresme, destacant el passat tèxtil de la ciutat, el potencial turístic i esportiu i l'aposta per l'educació superior.

Durant la trobada, els representants dels diferents governs han compartit inquietuds sobre l'habitatge, l'atur o el benestar social dels ciutadans abans de compartir un petit refrigeri i intercanviar presents. El waterpolo ha estat el fil conductor d'una trobada celebrada poques hores abans de la segona jornada de la Final a quatre disputada a Kirishi.

Visita Mataró a Kirishi

CRÒNICA DE LA JORNADA FINAL: La Sirena ofereix una gran imatge

CRÒNICA DE LA SEMIFINAL: El somni de la Sirena topa amb les russes