ERC demana al Ple estudiar la conciliació laboral i familiar

El govern trasllada la proposta al proper Ple

  • Marta Gómez // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimecres, 07 Desembre 2016 10:48

Ciutat 2014/2015, ple desembre teixidó

Esquerra Republicana va portar al Ple del mes de desembre una Proposta de Resolució (PdR) en la que es proposava estudiar la conciliació laboral i familiar dels treballadors municipals. Ho posaven sobre la taula amb l'objectiu d'analitzar casos com el d'aquesta setmana en què els festius han estat dimarts i dijous dificultant, deien, aquesta conciliació.

Des de la CUP, el PP i Ciutadans valoraven favorablement la iniciativa. "Entenem que és un debat social que no es pot subscriure només als treballadors municipals", deia Carme Polvillo de la CUP. "Creiem que el que es pretén és racionalitzar la vida festiva", puntualitzava Jose Manuel López des de les files del PP.

El regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez, recordava que el calendari el marca el Departament de Treball i que aquest debat anava "molt més enllà". "Estem demanant de debò que Les Santes, Sant Joan o l'Onze de Setembre se celebrin en dilluns o en divendres? A mi em sembla que no", deia Jerez que va reclamar que aquesta PdR es transformés en una Declaració Institucional pel pròxim Ple, fet que va acceptar ERC.