Els mataronins tenen poca autoestima i no valoren positivament la ciutat

Responen majoritàriament 'Cap' quan se'ls pregunta per un element bo de Mataró

  • Redacció
  • Dijous, 14 Maig 2015 09:57

Enquesta


El 20 per cent dels enquestats van respondre que no trobaven cap aspecte positiu a la ciutat de Mataró. Aquest índex podria revelar una manca d’orgull i autoestima per part dels habitants a la capital del Maresme, ja que estadísticament el “Cap” dobla la resta d’opcions més esmentades –la pregunta era de resposta lliure– com la qualitat de vida o la Platja amb el mar i el Passeig Marítim. Aquestes dues opcions es mouen sobre el 10 per cent dels enquestats.

El turisme i l’activitat econòmica, l’urbanisme i la bellesa de la ciutat són les següents opcions, mentre que la ubicació i la convivència també se situen per sobre del 5 per cent. Les festes i fires i especialment Les Santes també són l’opció escollida en menys del 4 per cent de casos.

Per sota de l’1 per cent
Les respostes segurament més sorprenents, que no arriben a l’1 per cent, fan referència a la Festa al Cel, amb un 0,78, la seguretat amb un 0,63 per cent i fins i tot el Ciutat de Valors amb un 0,47 com a aspectes més rellevants per a la ciutat. La categoria ‘Altres’ es queda al 2,5 per cent de les respostes recollides.