Els mataronins veuen la ciutat igual o pitjor que fa un any

Poca percepció de l'anunciada recuperació econòmica a peu de carrer

  • Redacció
  • Dimecres, 13 Maig 2015 09:53

Esquemes eleccions


Mataró està, econòmicament, igual que fa un any. Aquest és el veredicte majoritari que s’extreu de la pregunta formulada a l’enquesta de La Riera 48 per Capgròs i Tot Mataró. Quasi la meitat dels enquestats, un 44,50 per cent, veuen la capital del Maresme en la mateixa situació que fa 365 dies, però el que realment és significatiu és que hi ha el doble de respostes considerant que està pitjor que no pas els que troben que està millor. En aquest sentit, només un exigu 11,96 per cent considera que la ciutat i la seva economia estiguin més sanes ara que el 2014, a hores d'ara.

Això fa decantar la balança global cap a aquest “està igual o pitjor". Hi ha quasi un 20 per cent dels enquestats, però, que no es mullen sobre la situació econòmica.

Contra els índexs
Que la gran majoria de mataronins trobi que Mataró està igual o pitjor, des del punt de vista econòmic, que fa un any, denota que els índexs macro-econòmics que parlen de recuperació, així com els discursos que anticipen el final de la crisi encara no han arribat o no es noten a la ciutadania de base de la ciutat.