Dimarts 19 de maig, ‘El debat definitiu’ de les eleccions municipals

Capgròs i El Tot Mataró organitzen el debat al Teatre Monumental

  • Redacció
  • Dijous, 07 Maig 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, 9 candidats-debat monumental

Quim Fernàndez, David Bote, José Manuel López, Mònica Lora, Esteve Martínez, Juli Cuéllar, Francesc Teixidó, Xavier Caravaca i Montse Morón. Són els nou noms que encapçalen les llistes electorals i les nou opcions entre les quals milers de mataronins han d’escollir a qui volen d’Alcalde.

La campanya electoral comença avui dijous, 7 de maig, a la matinada amb la tradicional penjada del primer cartell, però ja té dia i hora pel gran referent: serà ‘El debat definitiu’ i tindrà lloc al Teatre Monumental. Capgròs i Tot Mataró, els dos mitjans privats líders de la comarca uneixen esforços i portaran sobre l’escenari els líders que volen ocupar l’alcaldia i cadascuna de les 27 places del Saló de Sessions de l’Ajuntament. A tan sols cinc dies de la cita clau amb les urnes, el debat total. Obert al públic, que haurà de recollir invitació prèvia.

Tres eixos

El periodista local Joan Salicrú serà el moderador d’un debat que es dividirà en tres eixos o blocs temàtics, ocupació i economia, cohesió social i projecte de ciutat. Els nou partits que es presenten a les eleccions, representats en cada cas pel seu cap de cartell, passaran revàlida a les seves propostes programàtiques en un debat que es preveu àgil i directe.

Iniciativa privada

‘El debat definitiu’ és una iniciativa conjunta dels dos mitjans privats de la ciutat, Capgròs i El Tot Mataró, amb el patrocini d’Europlàstics Navarro, International House Mataró, Grupo Marthe i Urbenia Serveis Immobiliaris.

Cal recollir invitació
A partir de dilluns 11 ja es podran recollir les invitacions per accedir al debat, el 19 de maig a les 19:30h. Les invitacions –lògicament gratuïtes– es podran recollir a les oficines del Tot Mataró (Carrer d’en Xammar, 11).

El debat definitiu es podrà comentar a través de les xarxes socials amb el hashtag #debatmataro i comptarà amb seguiment 2.0 en directe.