Bote assegura que surt a guanyar i presenta “l’equip del canvi”

L’exalcalde Manuel Mas i la diputada Alícia Romero donen suport a la candidatura

  • Redacció
  • Dimarts, 28 abril 2015 11:50

Bote míting

Al parc Central i davant desenes de militants i curiosos el PSC de Mataró va fer una passa més enllà i va presentar en societat tota la seva candidatura, que David Bote defineix com “l’equip del canvi”. Tots els integrants de la candidatura van unir esforços al voltant d’un alcaldable que va voler a agrair “de tot cor” el compromís dels membres de la seva candidatura  “als que sou del partit i especialment als candidats i candidates independents que heu volgut compartir aquest projecte”.

Bote va assegurar que “a menys d’un mes de les eleccions municipals, ens queda molta feina per fer, no serà fàcil, però un animo a tots a treballar aquestes setmanes per guanyar el 24 de maig. Mataró s’ho mereix”. Els dos suports més destacats que va rebre Bote van ser els de l’exalcalde Manuel Mas i la diputada al Parlament Alícia Romero, que tanquen la llista socialista. Mas es va referir a l’equip com “un projecte renovat i amb nous horitzons que dóna continuïtat a la feina dels socialistes a Mataró”.

Diferents membres de la candidatura van prendre la paraula per apuntar diversos aspectes del programa electoral. Respecte de la creació d’ocupació, el partit advoca per un “gran acord econòmic i social que aculli a tots els agents i institucions que incideixen en l’economia de Mataró”. També s’aposta per ampliar les polítiques socials i de benestar, sempre en cooperació amb les entitats socials de la ciutat i per l’atenció a l’espai públic, amb més manteniment, neteja i seguretat