Teixidó vol una ciutat “amb les mateixes oportunitats per a tothom”

L’alcaldable d’ERC-MES planteja el seu projecte en un acte a la Nau Gaudí

  • Redacció
  • Dimecres, 22 abril 2015 10:23

ERC

El passat 16 d’abril, Francesc Teixidó, alcaldable d’ERC va pronunciar la conferència titulada “Mataró, una ciutat d’oportunitats per a tothom”, en un acte que va omplir la Nau Gaudí. En una conferència emmarcada dins els valors del republicanisme, Teixidó, va dedicar la primera part a explicar la prioritat del partit “per ajudar  als qui més pateixen i donar-los les oportunitats merescudes”.

“Totes les families de Mataró han de tenir les seves necessitats bàsiques cobertes, tots els nens de Mataró han de poder menjar 3 vegades al dia, no han de passar fred i han de poder desenvolupar les seves capacitats, ningú més hauria de ser desnonat del seu habitatge principal i això no es pot afrontar amb despesa caritativa o de beneficència, ni tampoc a base de més policia, com diuen alguns”, va assegurar Francesc Teixidó.

Reactivació econòmica
L’alcaldable també va explicar la necessitat de reactivació econòmica dels diferents sectors d’activitat de Mataró, partint de les diferents potencialitats i realitats que té la ciutat. “Ens hem de centrar amb els més necessitats i alhora col·laborar i empènyer a aquells qui tenen feina, idees i projectes”.